Προβάλετε τον χώρο σας

 

Greece Virtual

Η ανάδειξη της Ελλάδας μας μέσα από το διαδίκτυο, είναι ο ΣΚΟΠΟΣ μας

 

Οικισμοί, παραλίες, πλατείες, ξωκλήσια, με συνοδεία φυσικών ήχων, δοσμένα πρωτοποριακά, μέσα από πανοραμικές φωτογραφίες 360ο

Με  κεντρικό  άξονα  τη  θέλησή μας  να  παρουσιάσουμε  με  τον  πληρέστερο  δυνατό τρόπο  τις  ομορφιές  του  τόπου  μας  προς  κάθε  ενδιαφερόμενο  και  λαμβάνοντας  υπ’ όψιν την  απήχηση  και  ευκολία  πρόσβασης  που  έχει  πλέον  στις  μέρες  μας  το  internet,  πήραμε  την  απόφαση  να  μαζέψουμε  σε  μία  ιστοσελίδα  πλήρη φωτογραφική  απεικόνιση  των  περισσότερων  και  σημαντικότερων  τουριστικών και  άλλων  σημείων  του  τόπου  μας,  και  μάλιστα  με  τη  μέθοδο της  πανοραμικής  απεικόνισης.

Το λογότυπό μας "be there before you travel" δείχνει ξεκάθαρα το σκοπό του Greece virtual!

Η περιήγηση ξεκινά με το πρώτο κιόλας κλικ

Μπροστά στα μάτια σου ξεδιπλώνονται η μία μετά την άλλη η υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες, τις οποίες μπορείς να περιστρέψεις σε όλα τα σημεία του ορίζοντα, αλλά και να φέρεις κοντά τις λεπτομέρειες με τη δυνατότητα zoom. Με τα βέλη περιηγήσου βήμα - βήμα στα σημαντικότερα αξιοθέατα του τόπου, ενώ με τις ημισελήνους δες νυχτερινές λήψεις. Την ίδια ώρα στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης ένας χάρτης (Google Map) του νησιού σε πληροφορεί για την πορεία που διαγράφεις περιηγούμενος από τη μια τοποθεσία στην άλλη. Παραλίες, μουσεία, εξωκκλήσια ζωντανεύουν στην οθόνη του υπολογιστή σου, ενώ η προσθήκη φυσικού ήχου έρχεται να ολοκληρώσει το συναίσθημα ότι βρίσκεσαι εκεί.

Με την καταχώρησή σας στο greecevirtual.gr εκτός από τη διαφήμιση του χώρου και των υπηρεσιών σας, εξασφαλίζετε την προβολή σε μια πλατφόρμα με εξελιγμένη τεχνολογία, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε. 
Επιπρόσθετα συμβάλλετε στη δημιουργία βήμα προς βήμα ενός σύγχρονου τουριστικού εργαλείου. Φανταστείτε πόσες φορές δεν αναζητήσατε εικόνες του δωματίου που θα μείνετε, των καταστημάτων της περιοχής που θα επισκεφτείτε, των αρχαιολογικών χώρων, παραλιών ή περιοχών φυσικού κάλλους.

Όλα αυτά στο greecevirtual.gr γίνονται απλά με ένα κλικ και μάλιστα με την τρισδιάστατη προοπτική που προσδίδει η πανοραμική απεικόνιση και την πληρότητα με προσθήκη αεροφωτογραφιών και νυχτερινών λήψεων. Το αποτέλεσμα γίνεται ακόμη πιο εκπληκτικό με τη χρήση φυσικών ήχων των σημείων που απεικονίζονται.
Το greecevirtual.gr μεγαλώνει και θα γίνεται ολοένα και πιο επικαιροποιημένο καθώς θα προστίθενται νέες τοποθεσίες στον ψηφιακό μας χάρτη. Είναι αυτονόητο πως όσες περισσότερες επαγγελματικές κατηγορίες ενταχθούν στο project, τόσο πιο πλήρης θα γίνεται και ο τουριστικός αυτός πλοηγός με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Το κόστος της παρεχόμενης εκ μέρους μας υπηρεσίας θεωρούμε πως είναι πολύ χαμηλό, εν είδη γνωριμίας και αυτή είναι μια συνειδητή επιλογή που κάναμε, αναλογιζόμενοι τις ιδιαιτερότητες της εποχής που ζούμε.

Στόχος μας είναι να καλύψουμε όλη την Ελλάδα

Μετά από κάποιο χρόνο γνωριμίας με τον ιστότοπό μας, bloggers-πατριώτες ανά τον κόσμο και άλλα κοινωνικά διαδίκτυα προώθησαν τη δημιουργία μας, πιστεύοντας στο βασικό μας στόχο, την ανάδειξη της "μάνας" Ελλάδας. Ειδικά τώρα που πιο πολύ από κάθε άλλη φορά χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας! Ας μην ξεχνάμε πως ο τουρισμός αποτελεί μόνιμη πηγή εισοδήματος για τη χώρα μας.

Σε διάστημα 3 ετών 28 προορισμοί

Τώρα, όπως έχει εξελιχθεί το greecevirtual, είναι μια διαδικτυακή τουριστική πλατφόρμα εικονικής περιήγησης 28 και πλέον προορισμών στην Ελλάδα και είναι ο πιο πρωτοποριακός τρόπος παρουσίασης Τουριστικών προορισμών. Μια εταιρεία που μπορεί να καλύψει και τον πιο απαιτητικό πελάτη που ενδιαφέρεται να παρουσιάσει την επαγγελματική του δραστηριότητα στον επισκέπτη σε εικονική ποιοτική περιήγηση.

Χρειάζεται νέους συνεργάτες σε κάθε τόπο που έχει γίνει η φωτογραφική καταγραφή για τις περαιτέρω εμπορικές εργασίες. Στόχος μας είναι να καλύψουμε όλη την Ελλάδα.

Παρακάτω σας αναφέρουμε ένα κοστολόγιο παραγωγής και λήψης.

Πάγιο κόστος παραγωγής και φιλοξενίας εικονικής περιήγησης για Δήμους : 3500 ευρώ

Περιλαμβάνει: 70 πανοραμικές φωτογραφίσεις (ελάχιστος αριθμός πανοραμικών φωτογραφιών για ένα Δήμο) επεξεργασία φωτογραφιών, προγραμματισμό, γραφικά/εικόνες, διασύνδεση τοποθεσιών, λειτουργικό χάρτη, κουμπιά πλοήγησης, ήχους, κείμενα ελληνικά-αγγλικά, προώθηση)

  • Φιλοξενία 2 ατόμων για 5 μέρες,
  • Εξοδα μετακίνησης, όπως και ακτοπλοϊκά Κω-Πειραιά με αυτοκίνητο.
  • Υπολογισμένος χρόνος διαμονής συνεργείου για την ολοκλήρωση του project είναι 5 μέρες

Κόστος πρόσθετων πανοραμικών:

ανά πανοραμική και μειώνεται ανάλογα με τον αριθμό. Ακολουθεί πίνακας τιμών.

Πανοραμικές Κόστος Έκαστης
έως 10 50 €
έως 30  45 € 
έως 50  40 € 
έως 70  35 € 

Προαιρετικό κόστος για εναέρια πανοραμική φωτογραφία με ειδικό μπαλόνι : 1500 ευρώ 

(σε ύψος 70-140 μέτρα) 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας, κάντε κλίκ εδώ

Η Greece Virtual είναι μια εταιρεία που μπορεί να καλύψει και τον πιο απαιτητικό πελάτη που ενδιαφέρεται να παρουσιάσει το χώρο του στον επισκέπτη σε εικονική ποιοτική περιήγηση. Άλλωστε η εικονική περιήγηση είναι ο νέος τρόπος παρουσίασης επιχειρήσεων στο διαδίκτυο.

Κοστολόγιο ιδιωτικών επιχειρήσεων

ανά πανοραμική και μειώνεται ανάλογα με τον αριθμό. Ακολουθεί πίνακας τιμών.

Πανοραμικές Κόστος Έκαστης
έως 5 120 €
έως 10 100 €
έως 20 90 €
έως 40 70 €

 

Δείγματα Εργασιών

simple-hotel

Simple Hotel Demo : 600 ευρώ

5 πανοραμικές, χάρτης google, πληροφορίες για κάθε τοποθεσία,  λειτουργία παρουσίασης autotour.

standard-hotel

Standard Hotel Demo : 1000 ευρώ

10 πανοραμικές, χάρτης google, πληροφορίες για κάθε τοποθεσία, λειτουργία παρουσίασης autotour. Δυνατότητα αποστολής ηλεκτρονικής κάρτας με email ή σε κοινωνικά δίκτυα, όπως facebook.

cafe-bar-demo

Cafe Bar Demo : 450 ευρώ

3 πανοραμικές, χάρτης google, ξεφύλλισμα μενού (flipping book)

real-estate

Real Estate Demo : 1000 ευρώ

10 πανοραμικές, χάρτης google,  κείμενο για κάθε χώρο, εκφώνιση πληροφοριών,  λειτουργία παρουσίασης autotour

  

Παρέχεται η δωρεάν ανάρτηση στο site για 1 χρόνο. Τέλος η παραγωγή του project μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εσάς και σε άλλες εφαρμογές διαφημιστικής προβολής, όπως ιστοσελίδες, τουριστικές εκθέσεις κ.λ.π.

  

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας, κάντε κλίκ εδώ

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσοχή σας!

Η ανάδειξη της τουριστικής ΕΛΛΑΔΑΣ είναι μέριμνα όλων μας!

  • Ο λόγος που σας ενδιαφέρει!
Με αφορμή την επισκεψιμότητα που έχουμε, (160,300 τον μήνα Ιανουάριο 2013)  και κίνητρο τη συνέχιση του νέου καινοτόμου project Greece Virtual,  έχουμε δημιουργήσει, στην πάνω δεξιά γωνία της επιφάνειας Banners sponsors το όποιο ενώνεται διαδραστικά με την ιστοσελίδα του εκάστοτε χορηγού!
 
  • Αξίζει!

Την ευγενική χορηγία σας. Γιατί προβάλλεστε σε ενα προτωποριακό project γεμάτο Ελλάδα, γιατι συνεισφέρετε στο να συνεχίσουμε το ΟΝΕΙΡΟ!  Η πρόταση μας για την προβολή της επιχείρησής σας είναι ιδιαίτερα αποδοτική, λόγω της επισκεψιμότητας μας, με εξαιρετικά μικρό κόστος.

  • Ποιοι είμαστε:

Είμαστε μια Ομάδα από την ακριτική Κω που ξεκινήσαμε την Greece virtual  σαν μία ιντερνετική τουριστική πλατφόρμα που παρουσιάζει μιά διαφορετική εικόνα τής πατρίδας μας με εικονική διαδραστική απεικόνιση! Πανοραμικές εικόνες 360 μοιρών με φυσικούς ήχους!! Χάρτες, διαδραστικά πεδία μεταφοράς βοηθούν  εύκολα & διασκεδαστικά να αντιληφθείς τις ομορφιές της Ελλάδας!!!

  • Στόχος μας:
Να καλύψουμε όλη την Ελλάδα,  Ας μην ξεχνάμε πως ο τουρισμός αποτελεί μόνιμη πηγή εισοδήματος για τη χώρα μας.

Φόρμα Αίτησης Χορηγού